Benvolguda sòcia, Benvolgut soci;

 

Mitjançant la present comunicació t’informem que la Junta Gestora de Metges del Món lles Balears procedeix a convocar, conforme a la normativa vigent, eleccions entre les persones associades amb la finalitat de constituir una nova Junta Directiva Autonòmica.

 

La Junta Gestora ja va informar prèviament al Ple de la Junta Directiva de Médicos del Mundo del inici d’aquest procés, en el qual s’han definit els següents passos:

 

 • Fixar la data de celebració de les eleccions el proper 17 de setembre de 2016 a la seu autonòmica Carrer Ricard Ankerman, 1, baixos, Palma, entre les 10 i les 14 hores del dematí

 

 • Nomenar la representació o junta electoral, que estarà composta per les següents persones, encarregades de vetllar pel procés:

 

 • Celsa Andres Batalla
 • Caterina Sbert Piza
 • Xavier Mesquida Riera

 

 • Obrir un període fins al 17 d’agost, inclòs, per a la recepció de candidatures, que hauran d’enviar-se al correu illesballears@medicosdelmundo.es, incloent un breu currículum, una fotocòpia del NIF/NIE i una fotografia (format Jpg),  així com un petit text explicatiu de les motivacions per presentar la candidatura.

 

 • Donar ordre perquè es faci públic el cens electoral provisional de socis i sòcies amb dret a participar en el procés electoral. Referent a això, el període per realitzar impugnacions a aquest cens és de deu dies naturals des de la data d’aquesta comunicació.

Una vegada transcorregut el termini de recepció de candidatures, ens tornarem a posar en contacte amb tu per comunicar-te les candidatures presentades i informar sobre el procediment del vot per correu.

Així mateix, t’avancem que el dia 17 de setembre es celebrarà l’assemblea de socis i sòcies de Metges del Món – Illes Balears, la convocatòria de la qual serà comunicada en temps i forma a primers de setembre.

No ens queda més que animar-te a participar en aquest important procés per a la seu autonòmica, i enviar-te una afectuosa salutació
Tens més informació sobre el procés al nostre blog: http://www.medicosdelmundo.es/blogosfera/illesbalears/
Pilar García-Rotellar i Anunciación Pérez Pueyo
Junta Gestora Metges del Món Illes Balears

 

Estimado socio, estimada socia:

 

Mediante la presente comunicación te informamos de que la Junta Gestora de Metges del Món lles Balears procede a convocar, conforme a la normativa vigente, elecciones entre las personas asociadas con el fin de constituir una nueva Junta Directiva Autonómica.

 

La Junta Gestora ya informó previamente al Pleno de la Junta Directiva de Médicos del Mundo del inicio de este proceso,  en el que se han definido los siguientes pasos:

 

 • Fijar la fecha de celebración de las elecciones el próximo 17 de septiembre de 2016 en la sede autonómica Calle Ricard Ankerman, 1, bajos, Palma, entre las 10 y las 14 horas de la mañana.

 

 • Nombrar la representación o junta electoral, que estará compuesta por las siguientes personas, encargadas de velar por el proceso:

 

 • Celsa Andres Batalla
 • Caterina Sbert Piza
 • Xavier Mesquida Riera

 

 • Abrir un periodo hasta el 17 de agosto, incluido, para la recepción de candidaturas, que deberán enviarse al correo illesballears@medicosdelmundo.es, incluyendo un breve currículum, una fotocopia del NIF/NIE y una fotografía (formato JPG), así como un pequeño texto explicativo de las motivaciones para presentar la candidatura.

 

 • Dar orden para que se haga público el censo electoral provisional de socios y socias con derecho a participar en el proceso electoral. A este respecto, el periodo para realizar impugnaciones a dicho censo es de diez días naturales desde la fecha de esta comunicación.

 

Una vez transcurrido el plazo de recepción de candidaturas, nos volveremos a poner en contacto contigo para comunicarte las candidaturas presentadas e informar sobre el procedimiento del voto por correo.

 

Asimismo, te adelantamos que el día 17 de septiembre se celebrará la asamblea de socios y socias de Metges del Món – Illes Balears, cuya convocatoria será comunicada en tiempo y forma a primeros de septiembre.

No nos queda más que animarte a participar en este importante proceso para la sede autonómica, y enviarte un afectuoso saludo

 

Tienes más información sobre el proceso en nuestro blog: http://www.medicosdelmundo.es/blogosfera/illesbalears/

 

 

Pilar García-Rotellar y Anunciación Pérez Pueyo

Junta Gestora Metges del Món Illes Balears

 

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies